Ingen hunder til salgsOm valper fra Kennel Spinola

Alle valper fra kennel Spinola leveres vaksinerte, ID-chippet, registrert i Norsk Kennel Klub, jevnlig ormekuret gjennom valpetiden, samt med helseattest fra Din Dyreklinikk i Sandefjord. Valpene er fra friske, sunne og velkjente linjer.

Er du interessert i en valp herfra, send oss gjerne en epost der du forteller litt om deg selv og din livssituasjon. Har du noen tidligere erfaring med hunder og/eller chihuahua, og hvorfor du vil ha nettopp en chihuahua.

Vi selger ingen hunder over telefon eller epost, men ønsker å treffe deg ved minst en anledning først. Skulle du bli akseptert som kjøper må du personlig hente valpen ved ca. 8 ukers alder.

Ha i bakhodet at en chihuahua er en hund på lik linje med større raser, og fortjener å bli behandlet tilsvarende. Den har sin egne ben, og den elsker lange turer i mark og terreng. Den trenger minst 1 time mosjon utendørs hver eneste dag, gjerne mer. Chihuahua er en kjapp og oppmerksom hund som kjeder seg lett, så vi anbefaler ikke å la den være hjemme alene i lange perioder.

En chihuahua har et forventet livsløp på 10-15 år, og for å sikre at alle våre valper får det beste livet mulig selger vi dessverre ikke til personer under 18 år.

Det en stor forpliktelse og ansvar å ta på seg, særlig i en alder der livssituasjonen din kan forandre seg plutselig. Sjansene er store for at en hund ikke alltid vil passe inn, og vi oppfordrer til å vente til du er i en sikker og stabil livssituasjon.

◆    ◆    ◆

© 2018 SPINOLA

Using Format